Miljø og energi

Fremtiden er nu!

Energiforbrug og vores miljøaftryk er vigtigt for os i Super-Køl A/S. Gennem vores samarbejde med Arneg har vi forpligtet os til at miljø og energi skal være en af de vigtigste søjler i vores virksomhed. Derfor er der også stort fokus på bæredygtighed i vores interne kultur.

Ved brug af miljøvenlig teknologi flytter vi kontinuerligt grænserne således at vi er i front af udviklingen. Samtidig optimerer vi drift og forbrug på de anlæg vi installerer over hele landet.

Vores største miljøbidrag er at levere de mest miljøvenlige anlæg til vores kunder.

Miljømålsætninger

Arneg World har, som en del af deres politik om miljø og bæredygtighed, udarbejdet programmet ”Naturally Innovative”. Programmet sigter efter at inddrage medarbejdere, leverandører og kunder i kampen om at nå miljømålsætningerne. De to brands BeEnvironment og BeEnergy opsummerer Arneg Worlds filosofi.

Du kan læse mere om hvad Arneg gør for bæredygtige processer og produkter her.

BeEnvironment

BeEnvironment-produkterne benytter LED-lys, lavenergi-ventilatorer og glasdøre, og har herved halveret energiforbruget på de fleste produkter fra Arneg World. I 2018 blev Arneg Air System lanceret, som ved hjælp af en speciel cirkulation af luften i køleskabe optimerer energieffektiviteten. Denne øges med op til 37%. Produkterne holdes altid i et temperaturområde op til 2°C og køleskabene kræver ingen afrimning. Herved leverer Arneg World det laveste energiforbrug på markedet.

Miljømærke

BeEnergy

BeEnergy har fokus på at producere energibesparende og miljøvenlige anlæg og tekniske løsninger. I Arnegs nye anlæg leveres produkter og installationer kun med CO2 (R744) eller Propan (R290) som medier. Dette er medier med en GWP (Global Warming Potential) på 1 og 3.3. I 2008 har Arneg World, sammen med alle kunder, reduceret GWP med 150.000.000 kg ved installation af anlæg med CO2 eller propan. Arneg Worlds fokus ligger på, at vi på fremtidens CO2-anlæg vil nå en energibesparelse på yderligere 24%.

Miljømærke

Vil du læse mere om Arneg Worlds tiltag indenfor miljø og energi? Så læs mere i Arnegs Innovative Brochure

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.