Om os

Hvem er vi

Super Køl A/S blev stiftet i 1980 og har siden 2015 været en del af Arneg World.

Virksomheden er i dag en af landets største total-entreprenører indenfor kølere og frysere til dagligvarehandel og industri. Vi har en afdeling i Karlslunde og hovedkontor i Odense.

Vi markedsfører køle- og frostløsninger med fokus på klima- og miljørigtige løsninger. Vi har markedets største udvalg af møbler til dagligvaresektoren og er en kompetent og erfaren sparringspartner indenfor køletekniske løsninger. Super-Køl A/S leverer og monterer til tiden, samtidig med at vi har døgnservice året rundt.

Allerede i starten af 90’erne byggede og installerede vi de første anlæg udelukkende drevet af naturlige kølemidler. I dag har vi installeret mere end 500 anlæg, der er HFC frie og udelukkende drives med naturlige kølemidler. Vi er meget miljøbevidste, hvorfor udviklingen omkring naturlige kølemidler og specielt CO2 til anvendelse i danske supermarkeder haft stor fokus i Super-Køl A/S.

Samarbejde

FinDan-Gruppen

Super-Køl A/S er en aktiv partner i FinDan-Gruppen, som i over 25 år har rammesat et tæt samarbejde om 7 selvstændige virksomheder. Gennem FinDan-Gruppen forstærkes vores landsdækkende kundebetjening og udviklingen af faglige metoder blandt kolleger.

Arneg World

Vi er en del af Arneg World og specifikt Arneg Nordic, der har rødder i Sverige. Her har vi et tæt nordisk samarbejde, hvor størstedelen af vores produkter indenfor kommerciel køling udvikles og produceres.

Se Arneg World’s profilbrochure her.

Er du interesseret i vores Service?

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.